top of page

C3 AUDI 100

Szakismeret

muhely.jpg

     Wéber Dániel

      autótechnikus

action-adult-auto-401800.jpg

Elégedettség

engine-wallpaper-15.jpg
engine-wallpapers-3.jpg

B3 Audi 80 1.8S

Audi-100-quattro-US-spec-C3-1988–1990-1.


Bízom benne, felkeltettem érdeklődését, és hamarosan Ügyfeleim körében köszönthetem!
Köszönöm megtisztelő figyelmét!

audi-80-quattro-wallpaper-4.jpg

 A KEZDETEK

2012-ben érettségiztem az egri Bornemissza Gergely Szakközép-Szakiskola és Kollégiumban. Ezt követően ott folytattam tovább tanulmányaimat, mely során 2014-ben Autóelektronikai, majd 2015-ben Autótechnikus képesítést szereztem.

Tanulmányaim közben a szakmai gyakorlatomat rendszeresen az egri Automobil-Eger 97 Kft Volkswagen - Skoda márkaszervizében töltöttem, ahol sikerült megszereznem azokat az alapvető ismereteket, amivel jelenlegi vállalkozásomat szakmailag elindíthattam.

Tanulmányaim elvégzése után rövid ideig először egy mezőgazdasági erőgépeket forgalmazó és szervizelő cégnél voltam gyakornok, majd ezt követően pedig közel 2 évig a BOSCH hatvani gyárában dolgoztam szervíztechnikusként. 

Ezek után tértem vissza a gépjárművek világába és 1 évig a gyöngyösi Sándor-Autóház Skoda-Volkswagen márkaszervízében tevékenykedtem autóvillamossági és általános szerelőként. Ezen időszak alatt továbbfejlesztettem ismereteimet és tudásomat a Skoda-Volkswagen márka vonatkozásában és hamar megfogalmazódott bennem egy saját vállalkozás létrehozásának ötlete.

A TERVEZÉS

Az a pár év tapasztalata, amit az iskolapad után az életben eltöltöttem alkalmazottként, valamint a családon belüli, hasonló profilú vállalkozás  szakmai sikere abba az irányba terelt, hogy elgondolkodjam egy hasonló, de mégis kicsit más jellegű szolgáltatást nyújtó saját vállalkozás létrehozásában. 

Célom egy olyan vállalkozás létrehozása volt, aminek jövőbeli tevékenységét az alkalmazásra kerülő technikai berendezésekkel a kitűzött  professzionális színvonalon senki sem végzi majd környezetemben. De szempont volt természetesen, hogy a másik vállalkozással együtt komlexebb szolgáltatást tudjunk nyújtani Ügyfeleinknek.

Az elképzeléseimből terv született, majd 2019 novemberében egy új vállalkozás indult el.

sanyi.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

ELHIVATOTTSÁG

Vállalkozási tevékenységem megválasztásában nagy szerepe volt a környezettudatosságnak, a  berendezések kiválasztásánál pedig annak, hogy a legtöbbször kizárólag márkaszervízben elérhető, speciális szervízfeladatok vonatkozásában a relatív drága, és nem hivatalos márkaszervizek számára szinte elérhetetlen gyári szervízberendezések helyett olyan hasonló szolgáltatást nyújtó berendezéseket alkalmazzak, amelyek  használata által megfizethető áron elérhető, mégis a márkaszervízben elvégzettel hasonló szintű szolgáltatásokat nyújtsak.

Ennek az elképzelésnek megfelelően pályázati támogatással kerültek beszerzésre az alábbibbi berendezések:

- diesel részecskeszűrő tisztító berendezés, mely alkalmazásával a tisztításra alkalmas részecskeszűrő működőképessége vegyi tisztítással akár közel gyári új állapotra is visszaállítható.

-automataváltó olajfeltöltő berendezés, mely alkalmazásával a teljes feltöltési mennyiség kicserélésre kerülhet a belső rendszer teljes tisztításának lehetőségével.

-klímarendszer belső tisztító berendezés, mely használatával az ismert funkciók mellett a klímarendszer belső szennyeződései (pl. fémszemcsék) eltávolításra kerülnek, biztosítandó ezáltal a klímaberendezés későbbi hosszútávú műkődőképességét.

bottom of page