top of page
viber_kép_2021-12-13_18-55-29-753.jpg

                         
                                                                      Gépjármű javítás

Szervizünk kizárólag Audi, Volkswagen személygépjármű, Volkswagen haszongépjármű, Seat, Skoda típusok javítását vállalja a gépjármű korától függetlenül. Felhivjuk szíves figyelmüket, hogy új gépjármű garanciaidőn belüli javítását, szervízelését, garanciális javítását kizárólag Márkaszervízben érdemes elvégeztetni. 

Javítási tevékenységek tekintetében csak karosszériajavítást és fényezési munkát nem áll módunkban elvállalni.

Javítási tevékenységünket lehetőség szerint előjegyzés alapján, 30 év szakmai múlttal mögöttünk, a megfelelő javítási technológia ismeretében és a megfelelő célszerszámokkal végezzük el a legjobb tudásunk szerint. Munkánkat az Ügyfél által is aláírt munkalappal, számlarészlezetőt is tartalmazó javítási számlával, a kormány 249/2004 (VIII.27.) számú rendeletére hivatkozva, az abban foglalt garanciális feltételek szerint végezzük. Alapesetben a munkavégzéshez az Ügyfél által egyeztetett minőségű gyári, vagy utángyártott alkatrészeket a 9, szerződésben álló beszállítótól szerezzük be. Csak különleges esetben és feltételek mellett biztosítjuk az Ügyfél által hozott alkatrész beépítését. Kérésre, a javítás várható költségeiről előzetes írásos árajánlatot készítünk.
 A javítás során beépített alkatrészeket (kivéve a folyadékokat) alapesetben az Ügyfél számára visszaszolgáltatjuk, csak külön kérésre tároljuk/semmisítjük meg.

Bizonyos, javításhoz kapcsolódó tevékenység elvégzését külön megbízás mellett, alvállalkozó igénybevételével tudjuk elvállalni. Ilyen szolgáltatás a műszaki vizsgáztatás, futómű állítás, fék-lengéscsillapító vizsgálat, tréleres szállítás, javítás időtartamára gépjármű-bérlés, motoralkatrészek gépműhelyben történő felújítása (pl. hengerfej).

bottom of page