top of page
319414871_3383315621988347_1302850932375458502_n.png

                         
                                                             Online gyári hozzáférés

Szervizünk a Porsche-Hungaria Kft. (POHU) szerződött külsős partnereként hivatalos hozzáféréssel rendelkezik a gyári-rendszerek on-line felülete vonatkozásában. Volkswagen, Audi, Seat, Skoda márkák gyári rendszerén keresztül, a Márkaszervizek által is használt kezelőfelületen gyakorlatilag ugyanazokat a szolgáltatásokat tudjuk elvégezni. Saját GLOBAL USER ID rendelkezünk, mely minden egyes esetben az on-line jegyzőkönyveken feltüntetésre kerül és a világ összes márkaszervize számára hozzáférhetővé válik.
Az általunk használt ODIS-program és az annak működését biztosító diagnosztikai interfész (VAS6154) legális forrásból származik, így az elvégzett diagnosztikai folyamat a márkaszervizek tevékenységével egyenértékű biztonság lehetőségét adja. A diagnosztikai folyamatok minden esetben elektronikusan rögzítésre és az on-line gyári felületekre történő feltöltéssel jár. Természetesen külön díjazás mellett a papíralapú jegyzőkönyv nyomtatását is biztosítani tudjuk.

A teljessség igénye nélkül az alábbi tevékenységeket tudjuk elvégezni:
VHK vezetett hibakeresés, vezérlőegységek cseréje, kódolása, illesztése, szoftverfrissítés, többletfelszereltség utólagos beépítése esetén annak illesztése a meglevő rendszerhez, rádiókód lekérés, indításgátló/kulcs illesztés, szervízfeladat elektronikus bejegyzése az on-line rendszerbe, vezérlőegységek
 részegységvédelmének feloldása (komponensvédelem feloldás), kapcsolási rajzokhoz, javítási útmutatókhoz hozzáférés alvázszám alapján.

bottom of page