top of page
viber_kép_2020-11-12_19-54-41-596.jpg

                         
               
Egyedi megrendelések, utólagos átépítések/beszerelések 

Szervízünk az Ügyfél kérésére és megbízásából egyedi megrendeléseket is teljesít. Minden ilyen feladathoz a hatósági-engedélyezési eljáráshoz szükséges dokumentációt biztosítjuk. A teljesség igénye nélkül az alábbi megbízásokat tudjuk elvállalni:
- automataváltó meghibásodása esetén kézikapcsolású váltóra átalakítás
- típusazonos motorátépítés, akár üzemváltással is (pl. benzin-üzemű motorról diesel-üzemű motorra)
- különféle többletfelszereltség utólagos beépítése. a teljesség igénye nélkül pl. éjjellátó kamera, különféle fényszóró (pl. LED-Mátrix), hátsólámpa átépítés, KESSY, ACC, GRA, elektromos csomagtartó-nyitó, különféle gyári HIFI-átépítés, PLA (park-lane-assist),
állófűtés, egyéb elektromos berendezések utólagos beépítése.

Minden esetben az előzetes egyeztetés a megvalósíthatóság vonatkozásában javasolt. Sok esetben kevés az átalakítás elvégzése, azt a Közlekedési Hatóság részéről is sok esetben engedélyeztetni kell, ami az Ügyfél feladata.

A szükséges alkatrészek beszerzésében is tudunk segíteni előleg megfizetése mellett. Az általunk beszerezett használt alkatrészre viszont garanciát nem áll módunkban adni. Természetesen a tevékenység elvégzését követően a gépjárművet az Ügyfél által kipróbált állapotban adjuk át. Új alkatrészek beépítése esetén a garanciára az általános vállalkozási feltételeinkben foglaltak a mérvadók.


 

bottom of page